MOPAN Suceava

Calvin Harris i-a cumpărat Ritei Ora un Mercedes în valoare de 100,000 de lire sterline. DJ-ul scoțian i-a cumpărat acest automobil cântăreței – care în această perioadă locuiește în Londra – pentru a o încuraja să treacă examenul auto, înainte să se mute cu el în vila lui din Beverly Hills, potrivit contactmusic.com.

”Rita nu a trebuit să se îngrijoreze niciodată cu ce să ajungă într-un anumit loc – ori circula cu taxiul, ori cu metroul, ori pe jos. În LA. nu poți face asta. Dacă nu ai o mașină, nu poți face nimic. Nu vrea să-l transforme pe Calvin în șoferul ei.”, a spus un apropiat al cântăreței, potrivit sursei citate.

Calvin a rugat-o pe Rita – care în această perioadă filmează pentru pelicula ‘Fifty Shades of Grey’, în Vancouver – să se mute cu el, astfel să nu mai permită programelor lor foarte încărcate să le distrugă relația. Cuplul a dat naștere zvonurilor conform cărora s-ar fi despărțit, după numai 10 luni de relație, în luna decembrie, dar au pus punct speculațiilor, luna trecută, când au apărut împreună la decernarea premiilor Grammy, în Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava