Concert pascal
MOPAN Suceava

Dj-ul scoțian Calvin Harris este hotărât să o facă pe cântăreața Rita Ora să se împace cu el, potrivit contactmusic.com. Cei doi s-au despărțit, după nouă luni de relație, din cauza programelor foarte încărcate pe care le avea și le au. Calvin Harris a zburat la Vancouver, săptămâna aceasta, pentru a încerca să-și recucerească fosta iubită, care filmează în Canada câteva scene pentru pelicula ‘Fifty Shades of Grey’.

”Calvin încearcă se înlăture orice piedică dintre ei. Rita a fost foarte impresionată că a venit în Canada pentru a fi cu ea, pentru că știe cât este de ocupat în această perioadă. S-au simțit de minune. Au făcut și câteva excursii. Calvin i-a explicat Ritei cât de importantă este pentru el și i-a spus că nu își poate da seama se a mers rău între ei.”, a spus o prietenă a artistei, potrivit sursei citate.

Cântăreața în vârstă de 23 de ani încă nu s-a hotărât să mai dea o șansă relației, dar Calvin, 30. nu are de gând să renunțe la ea. ”Rita nu este încă decisă. Știe că Calvin este un tip de nota 10. Dar nu poate să se concentreze foarte bine și asupra carierei sale și asupra relației. I se pare foarte greu să întrețină o relație la disranță. Calvin i-a spus că o vede ca pe doamna lui. Va face orice pentru a fi cu ea și nu se va lăsa fără să lupre.”, a mai spus aceeași sursă.

Calvin Harris vrea să se împace cu Rita Ora, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava