Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația Salvați Copiii Suceava are un nou președinte, după ce timp de aproape 30 de ani această funcție a fost ocupată de Camelia Ioradche. Noul președinte al Salvați Copiii este Mircea Petriuc, acesta fiind ales în cadrul ședinței adunării generale a asociaților, în cadrul căreia a fost ales un nou Comitet Executiv. Noua structură de conducere este formată din Irina Biciuscă, profesor de limba română și engleză la Școala Generală din Mihoveni, voluntar al Organizației de peste 11 ani, Monica Petruta Arotaritei profesor la Colegiul de Arta ” Ciprian Porumbescu” din Suceava, Adriana Dascălu Bulină, jurnalist la Televiziunea Intermedia, Lena Ailinca, asistent social în cadrul organizației noastre și Mircea Petriuc, voluntar al filialei, de mai bine de 10 ani. Din Comitetul Executiv mai fac parte Lavinia Spetcu, masterand al Universității Babeș Bolyai din Cluj, voluntar al Salvați Copiii Suceava și Nicolae Corniciuc, student în anul al doilea la Universitatea Ștefan cel Mare, voluntar și coordonator de proiect în cadrul organizației

Un moment emoționant a fost predarea ștafetei la conducerea organizației Salvați Copiii Suceava, Camelia Iordache ocupând această funcție timp de 28 de ani.  Noul președinte, Mircea Petriuc, va fi ajutat de vicepreședințele Irina Biciușcă și de secretarul Lena Ailincă.

„Este pentru prima dată când o astfel de schimbare se produce în Organizaţia noastră și sperăm din tot sufletul să fie de bun augur. Mulțumim în primul rând omului Camelia Iordache pentru tot ce a făcut pentru Organizația Salvați Copiii și îi mulțumim noului Președinte de Onoare, funcție în care a fost investită de toți cei prezenți, pentru promisiunea că ne va sprijini și în continuare în tot ce vrem să facem pentru binele copiilor. Îi mai mulțumim și pentru faptul că a mai promis că, desigur, după o binemeritată pauză, se va întoarce cu bateriile încărcate și cu o nouă serie de proiecte, pe care dorește să le pună în aplicare, pentru copii și spre mai binele lor. Vă așteptăm și pe voi dragi prieteni să ne fiți alături, cel puțin așa cum ați fost și până acum și sperăm să menținem și de ce nu, chiar să creștem, cota ridicată de încredere cu care ne-ați investit”, au transmis cei de la Salvați Copiii Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava