Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017, începând cu ora 09:30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava va avea loc workshop-ul  “PUBLISHING DIGITAL”.

Evenimentul este susținut de Iuliana Alexa, redactor şef al revistei Psychologies şi manager al agenţiei de publishing digital Contentup în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Suceava, participarea fiind gratuită.

Workshop-ul va fi structurat în 2 secțiuni, prima fiind o sesiune de prezentare în care vor fi abordate teme precum: pașii esențiali în promovarea unei afaceri în mediul online, aspecte privind structurarea unui conținut de calitate și de interes în cadrul unui site, precum și mecanismele mesajelor virale pe internet.

În partea a doua a workshop-ului va fi organizat un atelier de lucru, având drept temă: Ce fel de blog să-mi fac și cum să-l populez cu conținut?

Înscrierile la workshop se realizează prin transmiterea talonului de participare, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO, Tel.  +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, E-mail: office@ccisuceava.ro; Web: www.ccisv.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava