MOPAN Suceava

Cameron Diaz își dorește foarte mult un copil. Actrița s-a căsătorit cu Benji Madden, luni, în cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc la reședința lor din Beverly Hills, California. Potrivit unui apropiat al cuplului, cei doi au hotărât să facă nuntă pentru că muzicianul în vârstă de 35 de ani este „mai de modă veche” și a vrut ca înainte de a-și întemeia o familie, să fie împreună cu Cameron legal.

„Ea i-a spus lui Benji că își dorește foarte mult un copil. El i-a răspuns: ‘Ei bine, atunci căsătorește-te cu mine.’ El este mai de modă veche… Căsătoria este ceva foarte important pentru el.”, a declarat sursa, potrivit contactmusic.com. Chitaristul și vocalistul trupei Good Charoltte și-a exprimat recent dorința de a deveni tată. El a spus că „fiecare bărbat își dorește copii, fie că recunoaște sau nu acest lucru”.

De partea cealaltă, Cameron, în vârstă de 42 de ani, a vorbit și anul trecut despre dorința de a deveni mamă. Actrița a spus atunci că nu se poate imagina fără copii și că este deschisă și ideii de a adopta. „Nu pot vedea viitorul, dar un lucru este sigur: nu se va întâmpla să nu am copii.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava