MOPAN Suceava

Actrița Cameron Diaz și rockerul Benji Madden s-au căsătorit, luni după-amiază, la reședința lor din Beverly Hills, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii intime, potrivit contactmusic.com.

Colega de breaslă Drew Barrymore, alături de sora lui Cameron, Chimene, asistenta Jesse Lutz, și proaspăta soră vitregă Nicole Richie, care este căsătorită cu fratele geamăn al lui Benji, au fost dominșoare de onoare, potrivit sursei citate. Sparrow, băiatul lui Joel și Richie, a fost cel care ținut verighetele, în timp ce Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Dj Samantha Ronson și coregraful Robin Antin, s-au numărat printre cei 100 de invitați la ceremonie.

Cameron Diaz și Benji Madden au relație din vara anului trecut (2014), iar zvonurile potrivit cărora s-au logodit au început să circule încă de la începutul lunii decembrie (14).

O sursă a apropiată lui Cameron Diaz a spus recent, potrivit contactmusic.com: „Cameron nu a mai fost atât de fericită de foarte multă vreme. A găsit o persoană care o apreciază. Bărbații cu care a avut în trecut relații s-au comportat urât cu ea, dar Benji ar face orice pentru ea. Este îndrăgostită până peste cap.”

Cameron Diaz a mai avut relaţii cu vedete ca Justin Timberlake, Jared Leto şi Alex Rodriguez. La rândul său, Benji Madden a avut relaţii cu Eliza Doolitle şi Holly Monk. Reprezentanții actriței și ai muzicianului nu au confirmat oficial informaţia privind logodna celor doi și nici cea privind căsătoria.

Cameron Diaz și Benji Madden s-au căsătorit, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava