Camila Cabello cere mereu sfaturi de la Ed Sheeran, artistul pe care il apreciază foarte mult încă de când era adolescentă, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Havana’ a făcut echipă cu muzicianul britanic la piesa ‘South of the Border’, care este inclusă pe noul album al lui Ed, format din colaborări, ‘No. 6 Collaborations Project’.

Într-un interviu pentru The Sun, Camila a spus, vonform sursei citate: „Suntem prieteni de foarte mult timp, dar simt că separ persoana Ed care îmi este prieten de artistul Ed. Motivul – pentru că în adolescență eram fana lui. Pe când aveam vreo 12 ani, am spus într-un interviu că îmi place de el de dinaintea lansării albumului ‘Plus’. Eram o admiratoare. Am vorbit despre el în fiecare interviu pe care l-am acordat până la vârsta de 15 ani. Era eroul meu muzical. Cred că el și Taylor Swift.”

Frumoasa artistă a continuat: „A fost foarte tare că am avut șansa să îi cunosc. Lui Ed îi cer mereu sfaturi, pe diferite teme. Prima dată când am intrat în studioul de înregistrări împreună am crezut că visez. Era un vis nebun din copilărie, un vis care se îndeplinea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava