MOPAN Suceava

Faimoasa cântăreaţă Camila Cabello a învăţat să stea departe de aplicaţiile online, pentru a se proteja de negativitatea celor din jur şi pentru a se menţine calmă. Artista în vârstă de 21 de ani a vorbit în interviuri anterioare despre anxietatea cu care s-a luptat, iar acum a găsit soluţia pentru o viaţă liniştită, atât cât se poate fiind o celebritate – stă departe de siteurile de socializare, potrivit contactmusic.com.
Ea a declarat, conform sursei citate: „Încerc să mă protejez cât de mult pot. Nu am nici o aplicaţie media pe telefonul meu, am doar pe telefonul mamei, aşa că, dacă este ceva ce vreau să le transmit fanilor ori să citesc, pot. Este cel mai bun lucru ce l-am făcut.”

Camila a mai spus că nu este deloc un fan al aplicaţiilor de genul Instagram sau Twitter, pentru că oamenii au tendinţa de a reacţiona foarte repede, cu răutate, la orice postare. „Dacă totul stă la degetele tale, există şanse foarte mari să dai mereu peste ceva care să îţi rănească sentimentele. Extraordinar de mari şanse. Şi este imposibil să uiţi.”, a mai spus cântăreaţa, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava