• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Camila Cabello a declarat, într-un interviu recent, că i s-a spus, de foarte multe ori, că piesa ‘Havana’ nu va avea niciodată succes la radio, pentru că oamenii „nu o vor înţelege”.

Fosta componentă a trupei Fifth Harmony a scris pe Twitter, potrivit contactmusic.com: „Oamenii mi-au tot spus că acest cântec nu va avea niciodată succes la radio, pentru că nimeni nu îl va înţelege – astăzi ‘Havana’ este pe primul loc. Mulţumesc tuturor fanilor mei minunaţi şi tuturor prietenilor mei extraordinari că au crezut în mine şi m-au sprijinit… Laudele nu sunt niciodată cea mai importantă parte, să ajungi să faci muzică, să ajungi să faci ceea ce iubeşti în fiecare zi – asta este cu adevărat răsplata. Apreciez pe toţi cei care au crezut în mine şi m-au sprijinit necondiţionat!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava