Concert pascal
MOPAN Suceava

Căminul Internat de la Colegiul Național Spiru Haret ce are o capacitate de 116 locuri este pus începând de duminică, 22 martie, la dispoziția cadrelor medicale ale Spitalului Județean de Urgență „Sf.Ioan cel Nou” Suceava.

Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, car a subliniat că această decizie a fost luată în urma discuțiilor purtate cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, cu prefectul Alexandru Moldovan și cu directorul general al Spitalulului Județean, Vasile Rîmbu.

”Consiliul Local prin Primăria Municipiului Suceava pune, la dispoziția cadrelor medicale ale Spitalului Județean de Urgență „Sf.Ioan cel Nou” Suceava începând din 22 martie Căminul Internat de la Colegiul Național Spiru Haret ce are o capacitate de 116 locuri. Căminul a fost modernizat recent și este în apropierea spitalului.Trebuie să fim solidari cu cei care sunt cei mai expuși în această perioadă! Să ocrotească Bunul Dumnezeu cadrele medicale din prima linie și nu numai!”, a declarat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava