Concert pascal
MOPAN Suceava

Campania ,,Alături de vârstnicii bolnavi” este organizată de către Fundația „Bucuria Ajutorului” și se desfășoară în perioada 08.03.2023 – 31.12.2023.

http://donatie.ro/…/03/08/alaturi-de-varstnicii-bolnavi

Se poate trimite un SMS la numărul 8864 care să conțină codul campaniei : NECTARIE

O să primiți răspuns de la numărul 8864:

Avem nevoie de confirmarea ta ca dorești să donezi 4 euro/lună pentru vârstnicii bolnavi de cancer. Trimite acum NECTARIE DA la 8864.

Trimiteți la numărul 8864: NECTARIE DA

După ce trimiteți acest mesaj o să primiți răspunsul:

Fundația Bucuria Ajutorului și Vodafone/ Orange/ Telekon, Digi îți mulțumesc! Donezi lunar 4 euro și ajuți bolnavi de cancer. Poți opri donația lunară NECTARIE STOP la 8864.

Fundația „Bucuria Ajutorului” – Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie din Bucuresti, Sectorul 2 aparține de Arhiepiscopia Bucureștilor și este membră a Federației Filantropia din cadrul Patriarhiei Române.

Instituția noastră are o experiență de 16 ani în îngrijiri paliative. Anul 2023 a fost declarat de către Biserica Ortodoxă Română, Anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice și pentru că în instituția noastră majoritatea pacienților sunt vârstnici care au nevoie de îngrijiri paliative, dorim să le oferim servicii de calitate, să aducem speranță și zâmbet pe chipul bolnavilor de cancer. Pentru aceasta avem nevoie de sprijinul membrilor din comunitate.

Vă invităm să fiți solidari cu vârstnicii bolnavi de cancer care au nevoie de îngrijiri paliative și sunt internați în Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava