Liderul democrat liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, va coordona campania electorală a Alianţei România Dreaptă în judeţul Suceava. Flutur a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că toţi cei 14 candidaţi ai ARD Suceava pentru Camera Deputaţilor şi Senat au intrat în linie dreaptă „în bătălia pentru alegerile parlamentare”. Flutur a precizat că din echipa de campanie a ARD Suceava fac parte şi democrat liberalii Cristi Creţu, Niculai Barbă, Viorel Seredenciuc, Lucian Harşovschi şi Sorina Barbu, iar pentru fiecare colegiu pentru Camera Deputaţilor, candidaţii au echipe proprii de campanie.
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a amintit că la începutul acestei săptămâni a avut loc lansarea la nivel naţional a celor 452 de candidaţi ai ARD pentru alegerile parlamentare. „Ca o noutate, 75% dintre candidaţi nu au mai fost în Parlamentul României. Doar 25% sunt oameni care au mai avut unul sau mai multe mandate de parlamentar. Astfel, ARD şi-a propus o înnoire puternică a politicienilor care candidează şi care doresc să meargă în Parlamentul României”, a precizat Flutur.

”Avem o Românie blocată investitorilor străini, şi în care moneda naţională a scăzut drastic în comparaţie cu Euro. Şi cred că USL este responsabilă de acest lucru”

Preşedintele PDL Suceava a mai spus că pe data de 7 noiembrie 2012 s-au împlinit şase luni de la începerea „guvernării Ponta – Antonescu”. „Cred că astăzi, la şase luni de guvernare a Uniunii Socialiste Ponta – Antonescu putem să-i întrebăm pe români dacă trăiesc mai bine. Însă constatăm că avem oţarăblocată la foarte multe capitole”, a subliniat Gheorghe Flutur. El a precizat că România este blocată din punctul de vedere al investiţiilor, atât la nivel naţional, cât şi judeţean, precum şi în relaţiile internaţionale cu partenerii din Uniunea Europeană şi SUA. „La şase luni avem o Românie blocată doar la nivelul promisiunilor, pentru că USL promitea că de a doua zi când vine la putere va majora salariile şi pensiile, lucru care nu s-a întâmplat. Iar acum, după şase luni de guvernare socialistă, în buzunarul unei familii intră venituri cu circa 100 de lei mai puţin. Avem o Românie blocată investitorilor străini, şi în care moneda naţională a scăzut drastic în comparaţie cu Euro. Şi cred că USL este responsabilă de acest lucru, iar ARD apare pe scena politică obligatoriu ca o alternativă care să deblocheze ceea ce au blocat cei din USL”, a mai declarat Flutur. El a adăugat că oferta electorală şi programul de guvernare al ARD este bazat pe „trei piloni importanţi”, respectiv economia, justiţia şi educaţia. „Înainte de orice e vorba de bunăstarea oamenilor. Dar o bunăstare prin dezvoltare economică. Şi vă aduc aminte că în programul de guvernare a ARD am venit cu propunerea de reducere a cotei unice la 12%”, a precizat Flutur, care a mai adăugat că ARD îşi propune majorarea salariului minim în două etape, la 850 de lei şi apoi la 1.000 de lei, reducerea cu 5% a cotei de asigurări sociale. „Discutăm despre creşterea confortului şi a siguranţei populaţiei. Iar acest lucru s-a văzut în mandatul nostru la conducerea judeţului Suceava, preocuparea fiind pentru modernizarea oraşulelor şi satelor , utilităţile, serviciile, siguranţa, infrastructura de spitale şi aşa mai departe. Cred că judeţul Suceava , în patru ani, sub mandatul nostru, poate arăta multe lucruri concrete şi investiţii care s-au făcut”, a precizat preşedintele PDL Suceava.

Gheorghe Flutur a mai spus că Suceava trebuie să devină în mod obligatoriu capitala uneia dintre cele 12 regiuni care vor fi în România, acest lucru însemnând că judeţul va putea beneficia de importante fonduri europene pentru dezvoltare. „Şi interesul nostru, al dumneavoastră şi al mediului de afaceri este ca Suceava să devină un pol de dezvoltare economică, ca şi capitală de regiune. Şi cred că judeţul Suceava merită acest lucru”, a subliniat Flutur. El a mai adăugat că judeţul Suceava trebuie să fie scoasă din izolare, şi să se vorbească mai mult despreBucovina, valori, tradiţii şi resursele din această zonă.

Preşedintele PDL Suceava a mai precizat că nu înţelege de ceBucovinanu a fost prezente la ediţia de anul acesta a Târgului Indagra, precizând că foarte mulţi oameni prezenţi la acest eveniment întrebându-l de ce nu găsesc produse tradiţionale bucovinene. Gheorghe Flutur a spus că ARD îşi propune pentru judeţul Suceava dezvoltarea investiţiilor, o protecţie socială mai bună, combaterea sărăcieim, dezvoltarea învăţământului şi a sistemului de sănătate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
 • http://SiteWeb... Fara ARD pe 9 decembrie !

  ROMANIA A INTRAT IN SCADERE ECONOMICA DATORITA CRIZEI POLITICE CREATA ZILNIC DE BASESCU, PESTE CRIZA ECONOMICA (CRIZA DATORIILOR) DIN EUROPA si lipsei de guvernare din IANUARIE –IUNIE 2012 (80% HOTIE ; 20% tot hotie si tot portocalie)!!

  Iata cativa indicatori macroeconomici care arata dezastrul guvernarii pedeliste :

  devalorizarea leului intre 2009-2011 a fost de 21% ori ;

  scaderea investitiilor raportate la 2008 , in perioada 2009-2011 a fost de 48% ori ;
  PDL prin politica M.A.F.I.O.T.A a alungat investitorii care plateau taxe si impozite .

  cresterea datoriei publice in aceasi perioada a fost de 37% ori ;

  scaderea veniturilor famililor in urma taierilor salariale a fost de 35% ori ,jumatate dintre salariati ajungand la limita saraciei ;

  inflatia cumulata pe 2009-2011 a fost de circa 20% (in 2009 de 5,59% ,in 2010 de 6,09% ,in 2011 de 5,79% ),tinand cont de impactul inflationist pe alimente ,energie ,carburanti ,pe structura consumului si categorii sociale ,cei cu venituri modeste si medii si-au vazut erodate veniturile de inflatie cu circa 25% ;

  spaga in guvernarea pedelista a crescut de la 8% la 40% si chiar 80% la licitatiile de drumuri , evaziunea a cunoscut cel mai mare nivel ;

  trim IV /2011 si trim.I /2012 au fost doua trimestre de scadere economica consecutiv ,
  cea ce a determinat guvernarea pedelista prin Dragoi sa declare oficial RECESIUNE ,aceasta este situatia preluata de guvernarea uselista .

  aplicarea unor coduri juridice fără niciun fel de leu în buget; Numirea a peste 4000 de procurori de catre Basescu si subjugarea justitiei.

  la data de 7 mai 2012 România a utilizat, din alocarea financiara de aproximativ 19,6 miliarde de euro (alocare aferenta perioadei 2008 – 2013), aproximativ 7,4 %, situându-se pe ultimul loc între statele membre ale UE beneficiare de fonduri structurale si de coeziune.

  Etc, etc……….

  ARD (adica tot PDL) – NULITATILE VOR SA NE CONDUCA , SAU MAI BINE ZIS SA NE FURE IAR !!!!!

 • http://SiteWeb... eva

  unde esti tu flutur doamne?….sa vezi cum se fura la tot ce ai inceput.

 • http://SiteWeb... USL , CEI MAI BUNI !

  “RAZBOIUL” pentru o Românie puternică, într-o UE puternică, trebuie să înceapă.

  SA INCEPEM prin a da jos din cocotier, prin vot, în 9 decembrie, maimuţele cu guler portocaliu, înainte ca să dispară din el toate nucile de cocos.

  SUCCESURI LUI FLUTURAS !!! SA OBTINA ACELASI SUCCES CA CEL DE LA LOCALE !!

 • http://SiteWeb... PDL (ARD) = ACEEASI MARIE !!!!

  PDL (mai nou ARD) este sinonim cu furtul, spaga, smecheria, justitie paralela intre bogati si saraci. PDL este sinonim cu Videanu, Berceanu, Udrea, Falca, Pinalti, Flutur, este sinonim cu vanzarea tarii pe doar 2 arginti dar cu comisioane grase, sinonim cu involutia Romaniei, cu baselenizarea Romaniei. PDL este sinonim cu atingerea securitatii statului prin scurgeri de informatii, sinonim cu dezinformarea, intoxicarea, manipularea prin masmedia. Romanii ar trebui dupa 22 de ani sa se destepte si sa nu mai accepte smecheri cu gulere albe securisto-comuniste din Primaverii in fruntea statului roman.
  SINGURII CARE VOM INVINGE ACEST GENOCID PEDEList, RESPECTIV ARDist SUNTEM NOI POPORUL ROMAN!!!

  ARD adica tot PDL promite in fituica pentru guvernare : avansarea sotiei lui MRU la OMV si un salariu de 150000 euro anual, ministerul turismului si dezvoltarii lu’ coana Nuti, contracte de 200 milioane de euro anual pentru Cocos cu Casa de Sanatate, contracte de 100 milioane de euro pentru Valeriu Stoica de asistenta juridica guvernului, un miliard de euro pentru ALRO, ca acolo e Stolojan actionar, un miliard de euro la firmele pdl pentru intermedieri in autostrazi si alte tepe. Mai promite taxa de prima inmatriculare si despagubirea fostilor proprietari cu nasturi in loc bani .
  LICHIDAREA A CEL PUTIN 1000000 DE PENSIONARI PRIN INFOMETARE SI LIPSIRE DE ASISTENTA SANITARA !
  VANZAREA AURULUI SI GAZELOR TARII AZERILOR !

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava