MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul împreună cu președintele organizației de tineret TNL Rădăuți, Tibeică Silviu Cătălin, cu sprijinul organizației PNL Rădăuți au organizat campania „DONATHLON – Dăruiește din inimă pentru o inimă”. Campania caritabilă a urmărit să ajute 3 familii prin folosirea bonurilor de masă obținute în urmă donării de sânge care a avut loc pe 19 decembrie a.c., dar și donații în bani și electrocasnice din partea deputatului Dumitru Mihalescul, organizațiilor TNL Rădăuți și PNL Rădăuți.

Trei familii s-au bucurat de cadouri consistente în preajma Crăciunului

Tinerii liberali rădăuțeni s-au mobilizat cu succes, iar la punctul de donare sânge din cadrul spitalului municipal Rădăuți, s-au prezentat 38 de persoane din care 32 au fost eligibile pentru a dona sânge. În urma donațiilor în bani, bonuri de masă și electrocasnice din partea deputatului Dumitru Mihalescul, organizațiilor TNL Rădăuți și PNL Rădăuți, tinerii liberali împreună cu o parte din seniorii de la PNL Rădăuți au fost prezenți pe 22 decembrie a.c. acasă la cele 3 familii pentru a le aduce o bucurie în preajma sărbătorilor.
După încheierea acestei acțiunii, tinerii liberali rădăuțeni și-au luat angajamentul ca în viitor să fie alături de aceste familii, cât și de alte familii care au nevoie de sprijin moral și material. Aceștia îndeamnă tinerii care se regăsesc în astfel de acțiuni să se alăture pe viitor proiectelor TNL Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava