Comenzi MOPAN Suceava

Pentru începutul acestui an școlar, alături de organizația Salvați Copiii România, Alexandria Librării a inițiat și desfășoară campania de responsabilizare socială ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”. Astfel, în perioada 1-30 septembrie 2015, clienții care pregătesc ghiozdanele propriilor copii alături de noi și fac orice achiziție din cele 30 de librării Alexandria aflate în 20 de orașe din țară, sprijină și copiii nevoiași. Alexandria Librării donează sub formă de rechizite către organizația Salvați Copiii România 1% din valoarea tuturor bonurilor fiscale din luna septembrie 2015. Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură, din oricare din librăriile Alexandria, se alătură acestei campanii și face un gest concret de încurajare a educației.
La mijlocul campaniei, chiar înainte de prima zi de școală, Alexandria Librării a făcut prima donație către Salvați Copiii România prin intermediul organizației de la Suceava.
”Așa cum spuneam pe 1 septembrie, înainte de începutul anului școlar am venit la Salvați Copiii filiala din Suceava, pentru că prin filiala din Suceava vor ajunge în toată rețeaua Salvați Copiii România rechizitele pe care le-am pregătit noi. Vorbim despre ghiozdane echipate cu caiete, penare, creioane colorate, bloc de desen, caiete speciale, foarte multe rechizite pentru ca și beneficiarii din evidențele Salvați Copiii să înceapă anul școlar. Vorbim doar despre prima tranșă de rechizite care se ridică la o sumă importantă, de aproximativ 17.000 de lei”, a declarat directorul de Marketing al Alexandria Librării, Cezar CĂILEAN.
Prima tranșă de rechizite donate de Alexandria Librării către Salvați Copiii România în cadrul campaniei ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!” va ajunge înainte de începerea anului școlar la copii nevoiași, dar care urmează programele Salvați Copiii împotriva abandonului școlar, din mai multe zone ale țării.


”Rechizitele vor ajunge în județul Suceava, la Părhăuți, unde noi avem Centrul Educațional pentru copiii aflați în dificultate, și apoi în Petrila, Târgoviște, Constanța și București, la ceilalți 110 copii care așteaptă nerăbdători rechizitele donate de Alexandria în cadrul campaniei realizată împreună. Din păcate, în România există mulți copii care nu își permit să meargă la școală sau nu își permit să aibă minimul necesar de rechizite pentru a începe noul an școlar cu bucurie și fără grija marginalizării sau absenteismului de la școală din această cauză”, a declarat Camelia IORDACHE, președintele Salvați Copiii Suceava.
Campania de responsabilizare socială ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!” continuă până la sfârșitul lunii septembrie. La final, o a doua tranșă de rechizite va ajunge la elevii din evidențele Salvați Copiii România.
”Noi avem aceste centre educaționale unde sunt peste 2400 de copii, deci necesarul de rechizite este destul de mare. Cei care cumpără din librăriile Alexandria câștigă dublu: una – cumpără produse de calitate pentru copiii lor și doi – au satisfacția că, fără să dea nimic în plus din buzunarul propriu, au garanția că o parte dintre copiii care au nevoie se vor bucura de aceleași rechizite ca și copiii proprii”, a mai adăugat Camelia IORDACHE.

Brandul Alexandria Librării face parte din grupul de firme cu capital integral autohton Alexandria Group. Cu o tradiție de peste 6 decenii de activitate în domeniul vânzărilor de carte și rechizite, rețeaua de librării Alexandria se distinge pe piața românească de profil și în mediul de afaceri românesc prin asumarea rolului de a promova adevărata cultură și elită românească dar și de a sprijini educația în România prin programe de reduceri acordate cadrelor didactice și elevilor din sistemul de învățământ românesc (Educard, Schoolcard Alexandria, Partener Card). Compania deține în acest moment 30 de librării în 12 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Botoşani, Iași, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Mureș, Neamț și din martie 2015 în județul Bistrița-Năsăud, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp. În octombrie 2012, brandul Alexandria Librării a fost ales câştigător al programului Cel Mai Promiţător Brand Românesc, semn că există un potențial imens și insuficient exploatat pe piața de carte.

Salvaţi Copiii România este o organizație neguvernamentală, membră a Alianței Internaționale Save the Children, care acţionează pentru respectarea drepturilor copilului. Salvaţi Copiii România organizează campanii de sensibilizare a opiniei publice şi sprijină copiii aflaţi în dificultate. Acţionăm pentru modificarea politicilor şi a legislaţiei în beneficiul copiilor. Cooperăm cu tinerii şi cu copiii în vederea unei îmbunătăţiri durabile a vieţii lor. Recunoaştem şi punem accent pe responsabilităţile şi îndatoririle părinţilor, reprezentanţilor legali, profesorilor şi ale altor autorităţi ce acţionează în interesul copiilor. Prin intermediul activităţilor sale, Organizaţia Salvaţi Copiii se implică activ în asimilarea în plan legislativ a prevederilor stipulate de Convenţia ONU, referitoare la apărarea şi promovarea drepturilor copilului. De asemenea, Salvaţi Copiii luptă pentru influenţarea politicilor sociale şi a legislaţiei în beneficiul copiilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava