Concert pascal
MOPAN Suceava

În penultima zi de campanie, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a deplasat în cartierul Ițcani împreună cu un grup de pensionari și parte a staff-ului de campanie. Ea a fost sesizată de cetățenii din zonă că nu au fost instalate nici un fel de decorațiuni de Crăciun în cartierul lor. Acest cartier încă așteaptă renașterea, iar candidatul ARD, Sanda-Maria Ardeleanu le este alături locuitorilor din Ițcani, ca și până acum.

Cu această ocazie, Sanda-Maria Ardeleanu a încercat să identifice un loc pentru un viitor cabinet parlamentar, astfel încât locuitorii din Ițcani să aibă un acces mai ușor la cei ce îi reprezintă în Parlamentul României.

Tot în Ițcani, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu și-a exprimat regretul pentru faptul că, deși a sesizat Biroul Electoral Județean cu privire la afișajul incorct pe care îl practică contracandidații săi, nu s-au luat măsuri. În continuare panourile din municipiu găzduid si câte sapte afișe ale aceluiași candidat USL.

Profitând de prezența unui grup de susținători pensionari, Sanda-Maria Ardeleanu a ținut să facă unele precizări cu privire la sprijinul exprimat în scris de Federația Asociațiilor de Pensionari din Sistemul Public – FAPSP.

“Există o susținere reală din partea asociațiilor de pensionari, scrisorile de susținere fiind chiar publice. M-am bucurat să pot discuta cu foarte mulți pensionari suceveni prin oraș, să le întind mâna. Regret că aceată campanie care a început bine se termină urât, dar am încredere că sucevenii vor avea ultimul cuvânt duminică la vot și că vor alege acea persoană care nu i-a mințit niciodată și i-a reprezentat cu onoare. De asemenea sper că sucevenii vor primi răspunsurile la întrebările pe care le au pentru domnul Ștefan Alexandu Băișanu. Ne întrebăm cu toții de ce nu a semnat pentru proiectul Suceava-capitală de regiune. Este împotrivă ? Acesta trebuie să dea socoteală pentru campania populistă jenantă pe care a desfășurat-o plângând pe umerii săracilor deși domnia sa s-a îmbogățit în ultimii ani. Să răspundă sucevenilor de ce s-au blocat toate investițiile din județul Suceava și sa le explice de ce nu trăiesc mai bine ca acum șapte luni. “

 

Biroul de presă al deputatului Sanda-Maria Ardeleanu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava