Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul campaniei „Fii aproape de departe!”, care este derulată de Televiziunea Intermedia și societatea civilă suceveană, se strîng bani pentru achiziționarea de tablete, în vederea facilitării accesului elevilor din familii fără posibilități la activitățile educaționale digitale.

Președinta SEVA Suceava, consilierul local Angela Zarojanu, a declarat: „În contextul actual, România urmează exemplul statelor europene care au ales să nu înghețe anul școlar sau să sisteze cursurile universitare, optînd pentru soluția mutării orelor de curs în mediul on-line. Pentru o desfășurare adecvată a acestora, elevii și studenții au nevoie de un calculator sau o tabletă personală, cu conexiune la internet. Din păcate, acestea le lipsesc multor elevi români, ceea ce face imposibilă continuarea actului școlar și le poate chiar periclita viitorul. În absența unei politici publice în acest sens, e nevoie de solidaritatea comunității pentru a oferi tinerilor șanse egale, indiferent de mediul din care provin sau de posibilitățile materiale ale familiei. Aceasta este și finalitatea acestui apel la solidaritate și constă în achiziția de tablete pentru elevii proveniți din familii fără posibilități”.

Angela Zarojanu a menționat că prioritar, se vor achiziționa tablete pentru elevi de clasa a VIII-a cu rezultate bune la învățătură și care urmează să susțină examenul de Evaluare Națională. Președinta SEVA a mai spus că această campanie va fi extinsă și la alte categorii de elevi. Donații se pot face în contul Asociației Multicare, deschis la Sucursala Suceava a Băncii Transilvania. Prima acțiune din campania „Fii aproape de departe!”, care a fost lansată în luna martie, odată cu debutul pandemiei de coronavirus, a avut drept obiectiv ajutorarea persoanelor vîrstnice fără familie sau fără alte forme de sprijin prin achiziționarea de produse esențiale coșului zilnic.

Campania ”Fii aproape de departe” continuă: Televiziunea Intermedia și societatea civilă suceveană strâng donații pentru achiziția de tablete necesare învățării de la distanță, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava