Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Ghizilor din Bucovina, cu sprijinul Ocolului Silvic Pojorâta, organizează sâmbătă, 21 aprilie 2018, o nouă ediție a campaniei de reîmpădurire „Hai la înverzit”. Acțiunea va avea loc în zona Pojorâta, fiind puse la dispoziția voluntarilor maxim 100 de locuri. Toate sunt, deja, ocupate.

”Ne aflăm la a opta acţiune de acest gen în cadrul proiectului „Hai la înverzit”. Acţiunea noastră este una de voluntariat și ne propunem să continuăm campania începută acum șase ani”, transmit organizatorii. Aceștia au precizat că pentru voluntarii dornici să participe în această campanie s-au pus la dispoziție de această dată, maxim 100 de locuri, cu înscriere pe baza unui formular online, pentru că acțiunea se va desfășura pe o suprafață mult mai restrânsă. Până la această oră, locurile au fost deja ocupate, solicitările fiind mari, mai ales în cadrul comunității „Hai la înverzit” din mediul online.

”Acțiunile noastre vor continua an de an, așa că, îi vom aștepta cu drag, pe toți iubitorii de natură în campaniile viitoare și îi invităm să ni se alăture, pe pagina de Facebook: hai la înverzit. Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apa şi energia irosite!”, mai transmit organizatorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava