Comenzi MOPAN Suceava

În pragul sărbătorilor pascale, la Shopping City Suceava iepurașul a înnoit cei mai fideli clienți, oferindu-le șansa de a câștiga 1600 de premii instant și marele premiu, o bucătărie complet mobilată de Mobexpert – expertul tău în mobilier.
Marea câștigătoare a campaniei este Caliniuc Antonia din Suceava, în vârstă de 41 de ani, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 177 lei, din hypermarketul Carrefour. Aceasta se va bucura de o bucătărie nouă și modernă, complet mobilată de Mobexpert. Zilnic, clienții au descoperit sub taloanele răzuibile, zeci de electrocasnice, constând în cafetiere, blendere și prăjitoare de pâine oferite de magazinul Electrotop, precum și fierbătoare, cozonaci proaspeţi şi iepuraşi de ciocolată Carrefour, pentru o masă festivă delicioasă. Curățenia generală înainte de sărbători va fi mai ușoară pentru cei care au descoperit sub taloanele răzuibile unul dintre abonamentele lunare oferite de curățătoria și spălătoria Crizantema din incinta Shopping City Suceava.
Pentru a participa la campanie, clienţii au făcut cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava şi s-au prezentat la Info Point-ul special amenajat în fața magazinului Leonardo, pentru a extrage talonul răzuibil câștigător. Premiile puse în joc s-au acordat în limita stocului disponibil, tuturor clienților care au ales să se pregătească de Paște cu produse din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, începând cu 1 aprilie.
Shopping City Suceava nu i-a uitat nici pe cei mici, aşa încât în perioada 4-10 aprilie sunt așteptați împreună cu părinţii şi bunicii într-un decor special amenajat, să picteze cele mai frumoase ouă gigant din oraş și să se fotografieze cu iepurașul care a poposit la Shopping City Suceava pentru a se distra alături de cei mai cuminți dintre ei.
Magazinele din Shopping City Suceava vă aşteaptă cu noile colecţii de primăvară-vară şi cu o gamă variată de produse cu care să vă umpleți coşul de Paşte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava