Comenzi MOPAN Suceava

Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC vă invită în data de 16 Iulie 2013 incepand cu ora 11 in zona pietonala a Casei de Cultura la intalnirea cu caravana CASPER din cadrul campaniei naționale ”Dărâmăm ziduri pentru a construi punți”.

Derulată în cadrul proiectului “Servicii sociale integrate și formare vocațională pentru persoane cu dizabilități”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, campania dorește să atragă atenția asupra abilităților pe care le au persoanele cu dizabilități și urmărește schimbarea mentalității opiniei publice referitoare la acest aspect.

Caravana care a pornit din Baia Mare in data de 1 Iulie 2013, va ajunge in Suceava in 16 Iulie 2013, urmând ca pe parcursul lunii iulie 2013 să străbată in total 19 orașe reședință de județ: Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Zalău, Cluj Napoca, Alba Iulia, Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Bistrița, Suceava, Botoșani, Iași, Piatra Neamț, Bacău, Vaslui, Focșani, Galați si Brăila. Elementul central al campaniei îl constituie manifestul pe bicicletă susținut de cunoscutul Florin Gerogescu, ciclistul nevăzător, care va parcurge distanțele între orașele sus-amintite pe o bicicletă tandem (cu doua locuri) impreuna cu Alexandru Răcănel, la fel cum au parcurs distanța Arad-Londra în 2012.
În paralel, o a doua caravană cu bicicliști în tandem va porni de la Asociația Phoenix-Speranța din Mediaș, județul Sibiu, în data de 2 iulie 2013, pentru a străbate celalaltă jumătate de țară: Mediaș, Sibiu, Deva, Timișoara, Reșița, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Alexandria, Pitești, Târgoviște, Ploiești, Brașov, Sfântu Gheorghe, Buzău, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța, Slobozia. În cadrul campaniei caravana va mai parcurge si orașele: București, Voluntari, Giurgiu, Călărași.

În fiecare oraș, caravanele vor face vizite instituțiilor locale: AJOFM, DGASPC, SPAS și ONG-uri unde vor transmite mesajul proiectului iar în piața centrală vor derula activități interactive de sensibilizare a opiniei publice.
Vă invităm să vă alăturați nouă pentru a dărâma un zid simbolic al dizabilității.

Cu deosebită considerație,

Florian Sălăjeanu
Președinte ASSOC

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava