MOPAN Suceava

Conferința de lansare a Campaniei OAMENII TIMPULUI în Județul Suceava s-a bucurat de un real succes în rândul mass-mediei locale. Evenimentul a avut loc în Municipiul Suceava, la Restaurantul Padrino.
În deschidere, organizatorii au făcut un apel către autoritățile locale pentru a sprijini Campania OAMENII TIMPULUI, cel mai important proiect de identificare și premiere a valorilor din regiune. „Sperăm că și autoritățile publice din Județul Suceava se vor alătura acestui exercițiu de recunoaștere a excelenței, așa cum se întâmplă în celelalte comunități din Regiunea de Nord-Est. Ca atare, pentru că decidenții din Consiliul Județean Suceava nu au arătat deschidere pentru proiectul nostru și fiind convinși că sucevenii au personalități de excepție care pot fi competitori redutabili în cadrul campaniei, ne vom adresa și Primăriei Suceava, sperând că se va ralia demersului nostru. În orice caz, vom face toate demersurile, luând în calcul posibilitatea de a obține fonduri de susținere a sucevenilor din zona privată, pentru ca și comunitatea de aici să poată face o cuvenită reverență, în cadrul Galei locale, față de oamenii săi valoroși”, a afirmat prof. univ. dr. Daniel Șandru.
În acelaşi timp, Președintele Asociației Revistei TIMPUL și totodată Directorul ADENIUM, Producătorul Campaniei, Adriana Nazarciuc, a accentuat calitatea și performanțele pe care trebuie să le dețină cei care vor fi nominalizați și premiați în cadrul Campaniei OAMENII TIMPULUI. „Un Om al Timpului este omul de succes, care se evidențiază printr-un proiect care-l califică în această campanie, dar tot Om al Timpului este și cel care se bucură și împărtășește acest succes, în întreaga comunitate. Om al Timpului este cel care se constituie în model pentru semenii săi, dar în același timp este caracterizat de modestie și de bun simț. Oamenii Timpului nu au granițe politice, religioase sau altă natură. Oamenii Timpului unesc, nu dezbină! Să descoperim împreună Oamenii Timpului nostru”, a declarat Adriana Nazarciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava