Concert pascal
MOPAN Suceava

Multă lume a sărit în ajutorul lui Sergiu Ieremie, tânărul fotbalist de la Liceul cu Program Sportiv din municipiul reședință de județ, accidentat pe terenul de fotbal. Părinții lui Sergiu se declară copleșiți de numărul mare al celor care s-au interesat de situația copilului lor și de dorința acestora de a contribui în vreun fel sau altul la recuperarea sa. Au fost căutați de oameni de rând dar și de personaje din lumea fotbalului ce au dorit să rămână anonime, cu toții exprimându-și disponibilitatea de a fi alături de Sergiu în aceste momente grele.

O idee excelentă în cadrul campaniei a avut-o președintele președintele Asociației Județene de Fotbal. Ciprian Anton a convins 10 dintre cei mai cunoscuți fotbaliști suceveni ai momentului să-și pună la bătaie tricourile oficiale de joc de la echipele pentru care activează, acestea urmând să fie vândute în cadrul unei licitații pe facebook, care se va încheia pe data de 16 decembrie.

„Toți banii strânși vor fi donați familiei lui Sergiu, pentru a fi folosiți la plata operației și în cadrul procesului de recuperare, care va fi unul de durată”, a precizat Ciprian Anton, care a dorit să le mulțumească pentru implicare fotbaliștilor Toma Niga (FCSB), Mihai Roman (FC Botoșani), Lucian Goian (Chennaiyin, India), Florin Plămadă (Metaloglobus București), Cosmin Tucaliuc (Gloria Buzău), Sebastian Nechita (Juniorul Suceava, internațional Under 17 al României), Cătălin Golofca (CFR Cluj), Doru Popadiuc (Poli Iași), Alexandru Buziuc (Academica Clinceni) și Valentin Buhăcianu (UTA).

Necazul lui Sergiu s-a produs în urmă cu aproximativ 5 săptămâni, la un meci din campionatul național de juniori, la Bacău, când sportivul în vârstă de doar 16 ani a suferit leziuni foarte serioase la genunchi în urma unui fault comis de un adversar asupra sa, alegându-se cu ligamentele încrucișate rupte, dar și cu meniscul.

„Îmi pare nespus de rău pentru ce a pățit acest băiat, mai ales când văd cât de mult suferă. E un copil foarte serios și devotat, pe care l-am descoperit la Bosanci, în urmă cu 7 ani. Ne puneam mari speranțe în el, pentru că posedă o viteză de deplasare foarte bună, excelează la capitolul forță și lovește mingea așa cum trebuie cu piciorul stâng. Are și o fibră musculară foarte bine definită, ceva în genul lui Daniel Bălan. Pentru a putea reintra în circuit, are nevoie de o operație de reconstrucție a genunchiului și de transplant de ligamente, iar o astfel de operație costă în jur de 3000 de euro, sumă care depășește posibilitățile părinților. De aceea, fac un apel la toți cei care pot să ajute, pentru că ar fi păcat să se piardă un astfel de talent, Sergiu fiind unul dintre liderii generației sale și un copil care visează de mic să ajungă fotbalist”, a declarat antrenorul Marius Lup, de la LPS Suceava.

Cei care doresc să facă o faptă bună de Sărbători pot depune bani în conturile: euro-RO26INGB0000999903375364 și lei-RO90INGB0000999903469078, deschise la Banca ING.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava