MOPAN Suceava

ShoeBox este o cale prin care, în preajma sărbătorilor de iarnă, cutiile de pantofi devin locul perfect în care încap cadouri pentru copiii orfani: ”Totul a început în 2007, când încercam cu niște prieteni să ne învățăm copiii să împartă lucrurile pe care le au ei. Atunci, am făcut niște cutii din astea de pantofi, le-am împachetat cu hârtie colorată, am pus înăuntru lucruri de ale lor: șosete, jucării, dulciuri”, spune Valentin Vesa, cel care a inițiat acest proiect în România.
ShoeBox este o inițiativă de ajutorare atât la nivel național, cât și internațional (diaspora) a copiilor orfani proveniți din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viața ușoară. Măcar de Crăciun, când toți copii primesc cadouri, vrem să aducem zâmbetul și pe fațele lor. Aici vorbim cu mândrie și reverență despre TIMPUL și EFORTURILE depuse de români cu inimă, de orice vârstă și proveniență socială sau etnică, care pun din puținul sau multul lor, pentru cei care nu au. NU e magie, NU e vraja, NU e basm, e REALITATE.”
Cadourile se împart, în general, până în data de 22 decembrie. Cele mai multe cutii sunt împărțite în centre de zi și orfelinate.Dacă locuiești în Suceava și vrei să aduci bucurie în inima unui copil, vino la Talcioc Cultural și lasă o cutie cu bunătăți, hăinuțe, jucării, rechizite, cărți pentru copii sărmani din localitate. Pentru mai multe informații puteți consulta site-ul campaniei www.shoebox.ro sau suna la telefonul 0755222880.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava