MOPAN Suceava
Între 18 și 20 septembrie, la Centrul de Transfuzie Suceava se va derula o campanie de donare de sînge sub egida Zilei Cooperării Europene. Acțiunea va avea loc în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020. Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava pentru granița România-Ucraina a anunțat că sloganul este „Europa pentru Tine! Tu pentru Viață! Fii Donator!”.
Campania se va desfășura simultan în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale, și anume, Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare și Satu Mare, din România, respectiv Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod și Odessa, din Ucraina.
La final, prin tragere la sorți, în fiecare locație se va acorda premiul cel mare, o bicicletă MTB. Extragerea cîștigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie. Toate detaliile campaniei vor fi publicate și actualizate permanent pe website-ul www.ro-ua.net și pe pagina de Facebook a programului.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava