Concert pascal
MOPAN Suceava

În data de 1 noiembrie 2014 Organizaţia Salvaţi Copiii a lansat, pentru al treilea an consecutiv, campania pentru dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți. Edițiile anterioare s-au derulat sub denumirea “Bun venit pe lume”. Anul acesta, campania se numește ”Un gest pentru o viață”. Salvați Copiii filiala Suceava a început campania cu ultramaratonul de 110 km, în cadrul căruia, maratonistul Tandin Nicolae Cernica a dorit să unească simbolic cele două localități ale județului Suceava, Vatra Dornei și Suceava, care au beneficiat de campaniile anterioare. În județul Suceava, campania se derulează în beneficiul copiilor din Câmpulung Moldovenesc, vizând dotarea maternității din cadrul Spitalului municipal, cu un echipamente medicale performante, care să asigure intervenția într-un termen cât mai scurt și în condiții sigure pentru copiii născuți prematur sau cu probleme de sănătate. „Deoarece considerăm că implicarea comunității reprezintă un factor important în asigurarea succesului campaniei, Salvați Copiii filiala Suceava organizează evenimente care să ofere posibilitatea ca populația și mediul de afaceri să contribuie la colectarea sumei necesare achiziționării echipamentelor”, a declarat Camelia Iordache, preşedintele Salvaţi Copiii. “În acest sens- precizează ea -, vom organiza simultan, în Suceava și Câmpulung Moldovenesc, în zilele de 6 și 7 decembrie 2014, campanii de strângere de fonduri. În Campulung Moldovenesc se va organiza o campanie stradală în intervalul orar 10:00 – 15:00, în centrul orașului, iar în Suceava, campania se va organiza în incinta Shopping City, în intervalul orar 09:00 – 21:00. Campaniile se derulează în parteneriat cu Shopping City Suceava și Primăria Câmpulung Moldovenesc.

Partener în cadrul acestei campanii este și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina” care va asigura câte un echipaj SMURD în cele două locații. Medicii vor oferi informații despre importanța intervenției de urgență în cazul copiilor născuți prematur sau cu probleme de sănătate și despre importanța dotării spitalelor cu echipamente performante.

Campania stradală din Câmpulung Moldovenesc va fi realizată cu sprijinul voluntarilor de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din localitate.

România este pe primul loc în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte mortalitatea infantilă.

Campania “Un gest pentru o viaţă” a debutat în noiembrie 2014 şi îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale a 15 maternități din România.

Prin campanie va fi promovat numărul de SMS 8833 pentru donaţii de 2 euro.

De asemenea, companiile au posibilitatea de a susţine această campanie prin redirecţionarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului către această cauză.

Campanie de strângere de fonduri în Suceava şi Câmpulung pentru dotarea maternităţilor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava