• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Reprezentanții Asociației pentru Combaterea Traficului Ilicit Viitorul-ACTIV le-au vorbit elevilor de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava despre traficul ilicit de mărfuri, în cadrul campaniei educaționale „Fii tu! Fii Original!“. La discuții au participat aproximativ 100 de elevi, cadre didactice și reprezentanți ai Poliției de Frontieră Române și ai Direcției Generale a Vămilor. Evenimentul a beneficiat de sprijinul prefectului Mirela Adomnicăi.

Prefectul a spus: „Este salutară inițiativa ACTIV de a lansa, în rândul tinerilor, campania educațională „Fii tu! Fii Original!“. Consider că este inedită și binevenită, în contextul în care, mai ales în rândul elevilor, nu întotdeauna sunt suficient cunoscute implicațiile negative ale traficului ilicit de produse contrafăcute. De la acceptarea de a fi părtaș la acest fenomen de natură infracțională și pînă la infracțiunea propriu-zisă nu este decât un pas, iar o informare corectă și la timp va avea efectele dorite în prevenirea unor astfel de fapte”.

Prezentările s-au axat în general pe aspecte practice: modalități de recunoaștere a produselor contrafăcute și pericolele la care se expun consumatorii prin folosirea acestora și cazuri spectaculoase din activitatea Poliției de Frontieră și a Direcției Vămilor. De asemenea, au fost organizate concursuri având ca temă identificarea produselor originale de cele care le imită.

Campanie educațională despre traficul ilegal de mărfuri la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava