Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți – 23.05.2017 – BIOENERGY SUCEAVA SA a finalizat cea de-a doua etapă a Campaniei Educaționale ”Energia Verde” – desfășurată în cadrul Colegiului de Arte ”Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Prima etapă a proiectului inițiat de Bioenergy Suceava a avut loc în data de 12.05.2017 când elevii clasei a II a A au avut privilegiul de  a vizita centrala de producere a energiei electrice si termice.

Ca urmare a provocării primite de către elevi – de a participa la concursul intitulat – Energie verde pentru un aer curat – marți 23.05.2017  s-au desemnat și premiat câștigătorii proiectului, după cum urmează:

Locul I  – elev Mălina Rusu

Locul II – elev Erica Telescu

Locul III – elev Alexandru Dragomirescu

De altfel, toți elevii clasei a II-a A au primit premii de participare.

La finalul festivității de premiere, conducerea Colegiului de Arte ”Ciprian Porumbescu” a propus semnarea  unui parteneriat educațional împreună cu Palatul Copiilor  și Bioenergy Suceava.

Directorul general al Bioenergy Suceava,  Vasile Ilie  consideră ca acest parteneriat va deschide porțile altor proiecte în viitor, în cadrul cărora tinerii, și nu numai, vor avea ocazia să se informeze corect cu privire la întregul proces tehnologic de producere a apei calde menajere si încălzirii în municipiul Suceava.  ”Reamintim ca Bioenergy Suceava este cea mai performantă centrală de cogenerare din România și din Europa de sud-est, producând cea mai ieftină, curată și sigură energie. În același timp, Bioenergy asigură ecologizarea mediului prin utilizarea biomasei și a unor deșeuri care se aruncau, reducând poluarea aerului  în municipiul Suceava de peste 5,5 ori – conform unui Studiu de specialitate. Așa ar trebui să fie construite toate centralele în viitor” – declară dir.gen. Vasile Ilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava