Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Dumitru Mihalescul și tinerii liberali din Rădăuți i-au făcut campanie într-un mod inedit președintelui României Klaus Iohannis. La propunerea unuia dintre cei mai noi membri ai TNL Rădăuți, Florin Pinzariu, Organizația TNL Radauti împreună cu membrii din Organizatia PNL Radauti și deputatul Dumitru Mihalescul au ieșit la o plimbare cu bicicletele.
Plimbarea a avut loc prin municipiul Rădăuți, dar și localitățile învecinate, Horodnic de Sus, Horodnic de Jos, Marginea, dar și Volovăț. La Horodnic de Sus, liberalii rădăuțeni au fost întâmpinați de primarul Valentin Luță.

„TNL Rădăuți își dorește să facă lucrurile diferit, de aceea ne-am gândit și la un mod diferit de abordare a campaniei pentru prezidențiale, unul dintre exemple fiind această plimbare cu bicicletele. În același timp dorim să promovăm un stil de viață sănătos și să îndrumăm pe toată lumea să se angajeze în astfel de activități. Mai mult decât atât suntem conștienți de calitatea tot mai scăzută a aerului la nivel global datorită poluării și această activitate a fost o evadare din cotidian prin care am putut să respirăm și aer curat”, a transmis președintele tinerilor liberali din Rădăuți, Silviu Cătălin Tibeică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava