• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Între 7 și 14 aprilie, Direcţia de Sănătate Publică Suceava va derula activităţi de informare şi conştientizare a populaţiei și a personalului medical din medicina primară cu privire la importanța acoperiri universale cu servicii de sănătate preventive. Pe 7 aprilie este Ziua Mondială a Sănătății. Șefa DSP, Liliana Grădinariu, a comunicat că la activitățile vor fi organizate în colaborare cu furnizorii de servicii medicale din sistemul public și privat și cu autoritățile din localitățile unde există asistență medicală comunitară. Doctorița Grădinariu a precizat că „potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, prin acoperirea universală cu servicii de sănătate se înțelege asigurarea accesului tuturor persoanelor la servicii de promovare a sănătății, de prevenire a îmbolnăvirilor, curative, de recuperare și paliative de o calitate suficientă astfel încît să fie eficiente, menținînd în același timp o povară financiară cât mai scăzută în rândul populației în urma accesării acestor servicii”. România se situează pe locul 4 la nivelul țărilor Uniunii Europene în ceea ce privește rata standardizată de mortalitate la suta de mii de locuitori pentru decesele prevenibile, având, în anul 2015, o rată de aproximativ 1,7 ori mai mare decât media statelor UE. În România, 40% din povara generală a bolii, măsurată în ani de viață ajustați pentru dizabilitate, poate fi atribuită factorilor de risc comportamentali, respectiv fumatul, consumul de alcool, alimentația nesănătoasă și activitățile fizice scăzute.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava