Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul campaniei ”Un gest pentru o viață”, Salvați Copiii filiala Suceava va organiza, în data de 10 iulie 2016, o campanie de strângere de fonduri pentru dotarea Spitalului Municipal Dorohoi cu un incubator de transport pentru copiii născuți prematur. Anunțula fost făcut de președintele ”Salvați Copiii” Suceava, Camelia Iordache. Potrivit acesteia, maratonistul Tandin Cernica este susținătorul campaniei și, pentru a sensibiliza populația, a alergat 110 km, de la Vatra Dornei la Suceava (la debutul campaniei din 2014) și 60 km, de la Suceava la Câmpulung Moldovenesc (2015), cu ocazia evenimentului de donare a echipamentelor. Și anul acesta, Tandin Cernica dorește să susțină Campania ”Un gest pentru o viață” și să alerge 90 km, pe traseul Suceava – Dorohoi – Suceava.

În municipiul Dorohoi, cu sprijinul Primăriei Dorohoi, va fi organizată în Piața Grigore Ghica, o campanie stradală de strângere de fonduri, în intervalul orar 11:30 – 14:30.

Câteodată, ca să salvezi o viaţă este nevoie doar de un gest. Orice sprijin acordat, prin donaţii online și prin SMS la 8844 cu codul „SALVEZ” (2 euro lunar) este binevenit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava