MOPAN Suceava

Mai sunt 30 de zile în care oricine poate contribui online în campania de crowdfunding de pe Indiegogo pentru filmul „Be My Cat: A Film for Anne”, primul film found footage românesc! S-au strâns deja 925 de dolari, adică 10% din bugetul total necesar realizării filmului și înscrierii la zeci de festivaluri internaționale.

„Be My Cat: A Film for Anne” este un film independent de lung-metraj (de ficțiune) regizat, scris și produs de Adrian Țofei. Din distribuție vor face parte actorii Adrian Țofei, Alexandra Stroe, Alin Stanciu și Florentina Hariton. Filmările se vor realiza în Rădăuți și Putna, Județul Suceava, urmând să fie lansat în vara anului 2014.

Filmul este o combinație de comedie neagră, horror și dramă, despre obsesia unui tânăr pentru o faimoasă actriță hollywoodiană, find adaptat după spectacolul de teatru de mare succes „Monstrul” de/regia/cu Adrian Țofei și idei de Raeesa Aniff și Jonathan Caouette.

Va fi primul film found footage românesc, în stilul pseudo-documentar „The Blair Wicth Project” sau „Paranormal Activity”. Personajul principal (Adrian Verdeș) este cel care filmează si întregul film va fi văzut prin intermediul camerei sale, fiind prezentat ca fiind compus din înregistrări autentice realizate de Adrian Verdeș și trimise actriței Anne. De asemenea, metoda Ion Cojar va fi folosită în regie și actorie, astfel încât spectatorii să nu aibă impresia că vizionează un film realizat de actori și regizor, lucru care ar crea un obstacol în calea potențialului lor de a empatiza cu ceea ce văd și aud, ci evenimente și situații de viață autentice înregistrare de oameni le fel ca și ei care au luat parte la evenimente.

În schimbul contribuțiilor în campania de multifinanțare de pe Indiegogo se primesc recompense unice (perks), în funcție de valoarea contribuției, precum credite oficiale pe genericul filmului și pe IMDb la secțiunea „Mulțumiri”, „Mulțumiri speciale” sau chiar „Producător executiv”.

Campanie pentru finanţarea filmului "Be My Cat: A Film for Anne", 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava