Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația de ajutorare a copiilor și tinerilor dotați, talentați și din sistemul de protecție a copilului aflat în dificultate ”EUROACTIV” Suceava și Compartimentul de Analiză și prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, au organizat Acțiunea ”Educă-l, nu-l lovi! STOP VIOLENȚA!” desfășurată la Centrul de Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate din Fălticeni unde au participat elevii și tinerii instituționalizați. La acțiune au participat tinerii instituționalizați care sunt elevi la liceele din Localitatea Fălticeni.

Acțiunea face parte din cadrul Campaniei ”19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”.

Acțiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – președintele Asociației ”EUROACTIV” și de comisarul șef de poliție domnul Ionuț Epurean din cadrul IPJ Suceava și sprijinită de doamnele Gabriela Curtui și Anca Băițan – coordonatoarele Centrului de Servicii comunitare din Fălticeni.

Au fost dezbătut subiecte de prevenirea fenomenului de bulling, a segregării școlare, aspecte privind răspunderea penală a minorilor, consecințe ale furturi, siguranță rutieră, siguranță în mediul online, ”de ce să avem un cazier judiciar curat”, Abuzul sexual, Neglijarea copiilor, Exploatarea prin muncă a copiilor, Pedeapsa corporală, Vânzarea copiilor, Prostituţia infantilă, Pornografia infantilă, Traficul de copii, Practici tradiţionale dăunătoare asupra copiilor, Copiii străzi, Discriminare bazată pe criterii de sănătate/handicap, Dependenţa şi abuzul de substanţe, Malnutriţia copiilor, Pericolele TIC (tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor) şi a comunicării virtuale, Răpirea copiilor, Justiţia juvenilă şi copiii lipsiţi de libertate.

 

 

Campaniei ”19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava