Comenzi MOPAN Suceava

Suceveanca Ancuța Bodnar, campioana olimpică la canotaj, este și o extraordinară ambasadoare a Bucovinei. Ea fost prezentă, duminică, la evenimentul „Hora la Prislop”, acolo unde a mers împreună cu familia sa. Ancuța Bodnar a purtat la acest eveniment o frumoasă ie tradițională. ”După ce s-a întors din Japonia am văzut-o foarte prezentă și implicată în comunitate și ne bucurăm foarte mult că a ajuns la evenimentul organizat de noi la Prislop. Aici a avut posibilitatea să se întâlnească cu expozanții noștri, fiind prezentă și la standul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, chiar în scopul de a promova Bucovina”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă. În tot acest timp Ancuța Bodnar s-a fotografiat cu o traistă tradițională pe care era scris mesajul „Hai în Bucovina!”. La standurilor meșterilor populari din județul Suceava și la cele două stâne tradiționale, Ancuța a apreciat tradițiile și obiceiurile din Bucovina, ea declarând chiar că atunci când era mai tânără a încondeiat ouă și îi plăcea să meargă cu familia la hore și baluri. Campioana olimpică a vizitat și standurile Asociației „Produs în Bucovina”, unde a degustat produsele bio și a apreciat diversitatea produselor apicole.

”Deschiderea ei și bucuria de a face promovare Bucovinei ne face să o vedem ca și o ambasadoare de prim rang a Bucovinei. De asemenea, m-a bucurat mult deschiderea și inițiativa din partea ei pentru a face acest lucru. Am stabilit să continuăm discuțiile despre alte acțiuni în care ea se poate implica activ în promovarea Bucovinei”, a spus Barbă.

Pe lângă faptul că este o mare campioană a României, Ancuța Bodnar este și o extraordinară ambasadoare a Bucovinei. În toate fotografiile făcute pentru a promova tradițiile și obiceiurile din Bucovina, Ancuța Bodnar apare cu medalia olimpică de aur câștigată la Tokyo.

”Am văzut-o cu câtă naturalețe manifestă această demnitate, de ambasadoare a Bucovinei. La fel de natural cum zbura pe luciul apei. Clar, este în firea ei sa facă aceste lucruri, pentru că ea vorbește despre ce a trăit și despre ce vrea să trăiască.  Mulțumim și mult succes, Nicoleta-Ancuța Bodnar de Bucovina!”, a mai spus Niculai Barbă.

Campioana olimpică Ancuța Bodnar ambasadoarea Bucovinei. Barbă: ”Deschiderea ei și bucuria de a face promovare Bucovinei ne face să o vedem ca și o ambasadoare de prim rang a Bucovinei” (FOTO), 5.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava