Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul 2020, anul pandemiei, a fost unul cu noroc pentru Elena Ionescu (32 de ani). Fosta solistă a trupei Madinga a fost desemnată marea câştigătoare „Survivor România” 2020. Show-ul de la Kanal D i-a schimbat viața, căci Elena s-a întors de la Survivor România, cu marele trofeu, dar și cu 250.000 de lei, bani cu care vedeta și-a luat un apartament cu patru camere, așa cum a visat. Elena Ionescu urmărește acum cu sufletul la gură noul sezon de la Survivor România, retrăind emoțiile și sentimentele de pe vremea când era concurentă. Are deja favoriți în competiție și a oferit câteva sfaturi celor două echipe în exclusivitate, prin intermediul unui interviu acordat pentru Click!.

  • Click!: Elena, ești câștigătoarea primei ediții „Survivor România”. Urmărești a doua ediție cu interes? Dacă ar fi să compari, cum ți se par? Sunt concurenți mai pregătiți acum?

Elena Ionescu: Urmăresc cu mare drag a doua ediție, mă regăsesc, trăiesc cu noii concurenți și, dacă ar fi să compar cele două ediții, aș putea spune că sunt chestii diferite. Parcă nouă ne-a fost un pic mai greu, pentru că noi nu știam la ce să ne așteptăm, dar parcă lor arată că le este și mai greu decât nouă. Probabil pentru că ei n-au crezut, uitându-se la televizor, că această competiție este mai mult sau mai puțin reală. Se vede că nu au avut noțiuni de supraviețuire, probabil s-au gândit că totul este pentru show. Mi se pare că sunt mai echilibrați acum decât erau la noi. La noi, cel puțin, Războinicii erau foarte puternici, chiar a fost provocare pentru noi și parcă nu ne-am plâns atât de mult, în ceea ce privește traseele și nu au fost așa de multe accidentări ca acum.

  • Cum ți se pare echipa Faimoșilor, s-a spus că băieții sunt cam misogini. Crezi că au început deja strategiile în competiție?

Fiecare este pe cont propriu și se vede treaba asta. Până nu vor deveni însă o echipă, randamentul nu o să fie la nivelul la care trebuie, ceea ce se și vede acum. Cred în echipa Faimoșilor, cred în câțiva jucători care sunt foarte buni. Au început clar strategiile, doar că nu cele mai bune, pentru că a găsi adversarii buni și a da în ei nu este o strategie. Asta s-a dovedit și în primul sezon.

  • Crezi că eliminările de până acum sunt justificate sau unele sunt nedrepte? Cine merita să mai rămână în competiție?

Eliminările de până acum au fost justificate, mai puțin ultima pe care am prins-o, cu Simona Hapciuc, care era o fată ce ridica echipa, din punctul meu de vedere și nu a fost o strategie foarte bună de a o da afară. Prin aceste eliminări ei își vor da seama ce pierd, ce fac bine sau rău, și automat, măcar către final, vor știi cum să joace cu adevărat jocul, pentru că au dat un om bun afară.

Citește INTERVIUL complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-campioana-survivor-2020-despre-greselile-faimosilor-au-dat-afara-un-om-bun

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava