MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Pitești, cei mai tineri înotători suceveni de la CSS LPS Suceava au participat la Campionatele Naționale de Poliatlon pentru copii. La startul întrecerilor s-au aliniat peste 480 copii de 10 și 11 ani.
La final, sucevenii au avut șansa să urce de trei ori pe podiumul de premiere, ei cucerind două medalii de argint și una de bronz.
Maria Moscaliuc a obținut titlul de vicecampioana naționala în proba individuala de 50 liber, iar impreuna cu gemenele Amalia și Alexia Burlacu, și alături de Eliza și Ayanna de la clubul ”Renovatio” au mai obținut o medalie de argint și una de bronz în probele de ștafetă 4×50 liber și 4×50 mixt.
Un parcurs foarte bun a avut și Andrei Andrian, care pe lângă recordurile personale, s-a clasat în primii 11-12 sportivi din țară la categoria lui de vârstă, : 11 ani.
Alături de cei patru suceveni la Campionatele Naționale de poliatlon pentru copii a participat și colega lor de la CSS Gura Humorului, Alecsandra Coperza, sportivă pregătită de profesorul Gabriel Pînzaru, ea reușind să se claseze în primele 15-20 de sportive din țară la fete la categoria10 ani.
”Îi felicit pentru rezultateleobținute și le doresc success în continuare” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava