MOPAN Suceava

A 15-a ediție a Campionatelor Naționale de Skandenberg – Armwrestling se vor desfășura în perioada 4 – 6 iunie 2021, la Rădăuți, județul Suceava. Gazda campionatului, Clubul Sportiv ”Bucovina Skandenberg”, reprezentată de multiplul campion Andrei Chipreanov, zis și ”Glonțul”, împreună cu organizatorul, Asociația Română de Skandenberg ”Braț de Fier” și Federația Română de Skandenberg – Armwrestling în curs de constituire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Rădăuți, vă invită la cele mai spectaculoase Naționale de Skandenberg din ultimii 15 ani, pe tărâmul Bucovinei.

Campionatele încep sâmbătă 5 iunie, orele 10, la brațul stâng, și continuă la aceeași oră, duminică, 6 iunie, la brațul drept. În deschidere, îndrăgita Sofia Vicoveanca va susține un concert de muzică populară, începând cu ora 16. La eveniment vor participa invitați de onoare, oficialități locale, dar și celebrități din lumea skandenberg-ului. Cel mai mare armwrestler din istorie, John Brzenk, multiplu campion mondial, sosește, pentru prima dată în România, din Statele Unite ale Americii pentru a ne onora cu prezența lui. Atmosfera în timpul campionatelor va fi întreținută de Radu Valahu.

La Campionatul Național de Skandenberg de la Rădăuți participă 23 de echipe /cluburi sportive și peste 350 de sportivi români din țară și diaspora. Cântarul oficial, unde se vor întruni toți sportivii și marile celebrități, se va organiza la „Casa Vatră – Rădăuți”, unde vineri, 4 iunie, la ora 13:00, va avea loc și Conferința de Presă, la care vor lua parte americanul John Brzenk, Mircea Simionescu Simicel, secretarul general al Federației Mondiale de Armwrestling, și  Andrei Chipreanov, gazda Campionatului, dar și oficialități.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava