MOPAN Suceava

Centrul Sportiv Apollo din capitală găzduiește pe 4 și 5 mai ediția 2019 a Campionatului European de Dans Sportiv pe Națiuni, DSE Children Grand Prix dar și alte competiții reunite în evenimentul Bucharest Grand Prix organizat de CDS Generația 9 din București sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a World Dance Sport Federation.

La acest eveniment și-au anunțat participarea sportivi de top mondial dar și echipele reprezentative ale celor mai importante state europene.

România, care este deținătoarea en-titre a DSE European Championship on National Team va fi reprezentată la ediția din acest an de următoarele perechi: Tiberiu Stan-Daria Grigore; Vlad Ene-Anastasia Grunzu; Rareș Cojoc-Andreea Matei; Paul Moldovan-Cristina Tătar; Adrian Nedelcu-Nicoleta Nedelcu și Sorin Simon-Florentina Constantinescu.

Toți sportivii noștri sunt de talie mondială ceea ce ne oferă speranța în păstrarea titlului European la București. Pe lângă aceste competiții, publicul larg care este invitat să susțină echipa României poate urmări și alte competiții naționale și internaționale în care vor evolua peste 600 de sportivi, fără a lua în calcul loturile naționale de la Campionatul European.

Confruntările vor începe de la orele 9.30 iar Galele se vor desfășura sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 19.30.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava