Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Județeană de Fotbal va organiza pentru al treilea consecutiv un campionat de futsal la nivelul județului Suceava. Competiția este destinată formațiilor din Liga a IV-a și Liga a V-a și va debuta la sfârșitul lunii ianuarie.

Înscrierile vor avea loc în perioada 10-15 ianuarie, iar pentru a avea drept de joc în campionatul de futsal, echipele trebuie să fie afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă viza anuală AJF pe 2016. Jocurile se vor desfășura în sistem turneu, pe patru zone geografice, urmând ca la începutul lui martie să se organizeze un turneu final în sala LPS.

“Cred că primele două ediții s-au bucurat de un real succes, iar în acest an contăm pe un număr de peste 20 de echipe participante. Ne dorim să organizăm cel puțin patru turnee zonale a câte cinci echipe, primele două clasate urmând să se califice la turneul final. Campionatul de futsal reprezintă un bonus pentru echipele din județ care au astfel ocazia să intre în formă în perspectiva sezonului de primavară”, a precizat președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Sursă foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava