Concert pascal
MOPAN Suceava

O intersantă idee de competiţie a “prins” şi în judeţul Suceava. Dacă în anii trecuţi Campionatul de Minifotbal din Suceava aduna la start în general jucători trecuţi bine de 30 de ani, în prezent în această competiţie evoluează sportivi foarte tineri şi care joacă şi în competiţii oficiale.

În această situaţie a apărut necesitatea unui turneu şi pentru cei cu păr cărunt la tâmple. Astfel, marţi a debutat în complexul de la “Gârla Morii”, prima ediţie a Campionatului Judeţean de Minifotbal pentru Old Boys. Chiar dacă întrecerea este dedicată exclusiv practicanţilor fotbalului trecuţi de 35 de ani, care nu trebuie însă să fie înregimentaţi la vreun club afiliat la FRF sau la AJF, nu mai puţin de 16 echipe şi-au confirmat deja participarea. Printre combatante sunt echipe cu nume, care au fost prezenţe constante la acest gen de competiţii în ultimii ani, precum Ambro-Pit Stop, Revine, Interconti, Apropo Cafe, Omniasig, Adistal sau Netcom, dar şi echipe nou înfiinţate ca Artra, Stejarul Cajvana, Paulcor Volovăţ, Friends sau Pasion-Orange. prima ediţie a competiţiei găzduite de Baza Sportivă „Gârla Morii” se va numi Campionatul Judeţean de minifotbal pentru Old-Boys „Ambro”. De remarcat este faptul că această competiţie de Old-Boys vrea să readucă în atenţie fair-play-ul de altădată, precum şi principalul scop acela de a lega noi prietenii şi de a petrece în mod plăcut timpul liber.

Rezultate consemnate în primele partide din prima etapă:

Ambro-Pit Stop – Zimbrii Albi 4-2 (3-0)

Pentru învingători au marcat Ciprian Rădăşanu – 4, iar pentru învinşi respectiv Daniel Dascălu şi Romică Simion. Pentru Ambro Pit Stop au jucat Băiţan, Moldovan, Buta, Sumănaru, Rădăşanu, Ţugurlan, Ciubotariu şi Gavriliuc, în timp ce la Zimbrii Albi au evoluat Dăscălescu, Gheorghiţă, Curcă, Dascălu, Simion, Bârsan, Frăţeanu şi Butulescu.

În cel de-al 2-lea joc,  Paulcor Volovăţ – Adria 7-1(3-0)

Pentru echipa din Volovăţ au înscris Vlădeanu – 3, Busuioc – 2, Prelipceanu şi Manolache, respectiv Vasiliu. La învingători au intrat în teren Cristureanu, Prelipceanu, Manoliu, Râşca, Condrovici, Manolache, Traci, Vlădean, Cornea şi Busuioc, iar pentru Adria au jucat Simileac, Vasiliu, Ciuntu, Nămuleac, Parasca, Guşetu, Raţă, Gavril, Stadler şi Cojocaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava