Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul Competiţii, organizează operaţiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori participanţi în competiţiile organizate. Pentru ca aceste operaţiuni să se deruleze evitând aglomeraţia, s-a stabilit ca echipele cluburilor din fiecare judeţ să se prezinte cu documentele necesare la FRF eşalonat, în intervalul 15 ianuarie – 10 februarie. Formaţiile sucevene afiliate în sezonul 2019-2020 la FRF, este vorba de Foresta Suceava, Bucovina Rădăuţi, Şomuz Fălticeni, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Juniorul Suceava, au fost programate să se prezinte cu documentaţia la FRF chiar în ultima zi, pe data de 10 februarie, alături de echipele din judeţele Maramureş şi Botoşani.

Pe de altă parte, Departamentul Competiţii a anunţat că perioada de transfer aprobată pentru această iarnă este 21 ianuarie – 17 februarie 2020.

Campionatul Ligii I este programat să se reia pe data de 1 februarie, cu trei săptămâni mai devreme decât eşalonul secund. Returul Ligii a III-a va debuta pe 7 martie, în vreme ce sezonul de primăvară în Campionatul naţional de juniori va începe pe 14 martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava