Concert pascal
MOPAN Suceava

Sîmbătă, 9 februarie, ora 12.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc o nouă ediție a Campionatului Poveștilor, la care este invitat Flavius Ardelean, autorul romanului Bezna. Povestitorii din conacul lui von Veltheim, cu ilustraţii de Ecaterina G., apărut în colecția „Junior” a Editurii Polirom.

Participarea la atelier este gratuită și se face pe baza unei rezervări prealabile pe Eventbook. Rezervările se fac numai pentru copii, nu și pentru adulții însoțitori.

Vîrsta recomandată 10+
Ilustraţii de Ecaterina G.

Monştri, aventuri, mistere – Bezna este o poveste despre prietenie şi curaj, despre răul deghizat în bine şi despre binele cu chip de rău; o carte despre puterea cuvintelor şi despre magia basmelor.

Cînd Bezna pune stăpînire pe întreg ţinutul, copiii sunt salvaţi şi aduşi la conacul lui Arnim von Veltheim, singurul loc neatins de ceaţa vîscoasă şi periculoasă. Căci copiii nu sînt nişte copii obişnuiţi, ci Povestitori cu har, adunaţi la un loc pentru a alunga Bezna din lume. Seară de seară, ei se adună la îndemnul lui Arnim şi dau naştere Luminii, citind în imensa Bibliotecă din cărţi culese din toate colţurile lumii. Însă cînd Ardei şi căţelul său credincios, Iute, ajung la conac, descoperă că nimic nu e ceea ce pare şi că harul lor de povestitori e un cuţit cu două tăişuri.

Flavius Ardelean este scriitor și traducător, membru afiliat al Horror Writers Association. Este autorul romanelor Îmblînzitorul apelor și Noumenoir, al volumelor de povestiri Acluofobia și Bizaroproze și creatorul seriei Miasma. A cîștigat două premii Colin pentru literatură fantastică, iar prima sa carte a fost nominalizată la Festival du Premier Roman din Chambéry, Franța. Pentru romanele sale din ciclul Miasma, a fost nominalizat de două ori consecutiv la Premiul Tînărul Prozator al Anului în cadrul Galei Tinerilor Scriitori, București. Bezna este prima sa carte pentru copii.

Campionatul Poveștilor, cu Flavius Ardelean, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava