MOPAN Suceava

„Rezultatele obținute la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret de la Plovdiv reconfirmă tradiția canotajului românesc”, a declarat președintele Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă.
„Îmi doresc să continuăm acest drum, să ne păstrăm motivația, iar tinerii de azi să urce cele mai înalte trepte ale podiumului și la seniori. Suntem bucuroși să avem alături susținători de cursă lungă, care au înțeles că performanța de obține în timp și cu foarte multă muncă”, a continuat Elisabeta Lipă.
România a ocupat locul 4 în clasamentul pe medalii al competiției, cu două de aur și două de argint, după Italia (5-3-2), Olanda (3-1-0) și Marea Britanie (2-2-1).
Sucevencele Ionela Lehaci și Gianina Beleagă, medaliate cu aur la acest Mondial în proba de dublu vâsle categorie ușoară, au afirmat: „Ce emoție! Mulțumim tuturor celor care au crezut și cred în performanța noastră și ne susțin. Urmează o perioadă de antrenamente intense pentru noi, pentru că la toamnă participăm la Campionatul European de Tineret din Polonia și la Campionatul Mondial de Seniori din Statele Unite”.
Ionela Lehaci și Gianina Beleagă fac echipă din 2015, ambele au 22 de ani, sunt din Suceva și au început să practice canotajul în urma cu nouă ani. Cealaltă medalie de aur a fost obţinută de alţi doi suceveni, Cosmin Pascari şi Mihăiţă Ţigănescu. Medalia de argint de la Mondialele de la Plovdiv a fost obţinută de echipajul masculin de 8+1 din care a făcut parte suceveanul Ciprian Tudosă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava