MOPAN Suceava

Polul absolut al dansului sportiv mondial se va muta in perioada 3-5 noiembrie în Sala Polivalentă din capitală unde se va derula ediția 2017 a Campionatului Mondial de Juniori II (14 – 15 ani) la secțiunea dansurilor Latino-Americane, o ediție ce anunță un număr record de participanți.

Sportivi din 80 de țări de pe 5 continente vor „lupta” pentru aurul mondial la București sub privirile exigente a celor mai titrați arbitri internaționali ai momentului.

Fiecare țară participantă va fi reprezentată de două perechi,campioana și vicecampioana. România va fi reprezentată de perechile Eric Nițu-Antonia Iosub și Andrei Petcu-Bianca Buzuleac, sportivi cu experiență internațională, cu șanse reale la medalii, mai ales că de această dată vor evolua „acasă” în fața propriilor suporteri.

Odată cu acest Campionat Mondial se va desfășura și DANCEFEST, o consacrată competiţie internaţională de dans sportiv cu 13 ediții naționale și 3 internaționale, ceea ce va ridica numărul sportivilor ce vor evolua la Sala Polivalentă undeva la 2000.

Evenimentul sportiv din capitală va oferi foarte multe surprize atât iubitorilor și cunoscătorilor de dans sportiv dar și celor care sunt mai puțin familiarizați cu această disciplină.

Campionatul Mondial de Juniori II și DANCEFEST 2017 sunt organizate Asociația Club de Dans Sportiv Alessia Dance din București și Dance Energy din Iași, cu sprijinul Primăriei Capitalei, derulat prin
Ministerul Tineretului și Sportului, sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a World Dance Sport Federation.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava