MOPAN Suceava

Municipiul Câmpulung Moldovenesc a primit Premiul de Excelență în promovare culturală, turistică și sportivă la Gala Asociației Municipiilor din România 2022, eveniment ajuns la ediția a VI-a și care s-a desfășurat pe 14 decembrie la Opera Națională din București. Premiul a fost acordat Muzeului Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc și i-a fost înmânat primarului acestui municipiu, Mihăiță Negură.

Evenimentul organizat de Asociația Municipiilor din România dorește să pună în evidență preocupările celor 109 municipii membre, într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru activitatea administrației publice locale și cele mai bune practici ale acestora. „Asemenea edițiilor precedente, Gala AMR s-a desfășurat sub înaltul patronaj al Președintelui României, Excelența Sa Domnul Klaus Werner Iohannis, lucru care dovedește importanța deosebită care se acordă, de la cel mai înalt nivel al statului român, municipiilor”, a spus Mihăiță Negură. El a arătat că acesta este al treilea premiu de excelență pe care îl primește municipalitatea câmpulungeană, precedentele fiind acordate pentru excelență în educație și excelență în turism. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a mai spus că tot pe 14 decembrie a participat la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România (AMR), la care au fost prezenți unii dintre cei mai importanți oameni politici ai momentului, dar și șefa reprezentanței Comisiei Europene la București, Ramona Chiriac.

„La această ședință au mai fost prezenți domnii, Nicolae Ciucă, Prim-ministrul României și Președintele PNL, Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților și Președintele PSD, Kelemen Hunor, Viceprim-ministru și Președintele UDMR, dar și domnii miniștri Adrian Câciu, Ministrul Finanțelor, Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Marcel Boloș, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, au rostit alocuțiuni legate de situația actuală din România, dar și de faptul că municipiile sunt motoarele de dezvoltare ale României”, a încheiat Mihăiță Negură.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava