Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Câmpulung Moldovenesc a ajuns în arestul poliţiei, fiind acuzat de tăinuire şi favorizarea făptuitorului. Astfel, în baza mandatelor de percheziție emise de instanţa competentă, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, polițiști câmpulungeni și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava au efectuat patru percheziții domiciliare pentru documentarea activităţii infracţionale a bărbatului de 44 de ani, suspect de comiterea infracţiunilor de „tăinuire” la „furt calificat” şi favorizarea făptuitorului. Percheziţiile au fost efectuate atât la domiciliul bărbatului, dar şi în locaţii aparţinând rudelor acestuia, de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, comunei Moldovița și orașului Gura Humorului. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe aparate electrocasnice, precum şi scule de tâmplărie şi scule electrice folosite în construcţii, bijuterii şi alte valori. De asemenea, au fost ridicate cantităţi de ţigări şi cafea, fără documente de provenienţă. «În cadrul activităţilor investigative şi de cercetare penală, urmează să se stabilească cu exactitate provenineţa bunurilor, precum şi întreaga activitate infracţională a bărbatului de 44 de ani”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.
Poliţiştii suceveni mai informează că până in acest moment, există cel puţin şapte persoane vătămate, care au recunoscut o parte din bunurile furate ca fiind ale lor, respectiv două persoane din Câmpulung Moldovenesc, alte două din comuna Frumosu, două persoane din Sadova şi o persoană din comuna Pojorata. « În legatură cu bunurile recunoscute de persoane, existau deja inregistrate plangeri penale pentru furt, în cursul anului 2015 şi chiar 2014. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc prezentând inclupatul instanţei de judecată cu propunerea de emitere a mandatului de arestare pentru 30 de zile », se precizează în comuncatul de presă al Poliţiei Suceava.
Propunerea a fost însuşită de instanţă, bărbatul de 44 de ani fiind arestat prevetiv pentru 30 de zile şi încarcerat în arestul IPJ Suceava.
În această cauză, anchetatorii au beneficiat de sprijinul DOS si DIPI.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava