MOPAN Suceava

Duminică după amiază, un echipaj de poliție din Câmpulung Moldovenesc a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de către concubinul său. Atât agresorul cât și victima au fost identificați pe strada Alexandru cel Bun, în fața imobilului în care locuiesc, bărbatul fiind însoțit la sediul Poliției, iar femeia a fost preluată de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava.

Din primele verificări s-a stabilit că cei doi sunt într-o relație de concubinaj și că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, bărbatul a agresat-o fizic pe concubina sa. Având în vedere aspectele de mai sus, un polițist câmpulungean din cadrul Biroului de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate s-a deplasat la spitalul din Câmpulung Moldovenesc în vederea aplicării formularului de evaluare a riscului, iar în urma efectuării acestei activități au fost întrunite condițiile emiterii ordinului de protecție provizoriu împotriva concubinului femeii.

Împotriva bărbatului a fost emis ordinul de protecție din data de 22.01.2023, acesta având interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de persoana vătămată și de reședința acesteia.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției mun. Câmpulung Moldovenesc – Biroul de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „Violență în familie”, faptă prev și ped. de art. 199, alin. (1) rap. la art. 193, alin. (1) din Codul Penal, fiind întocmit dosar penal.

De asemenea, bărbatul agresor a fost sancționat și contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava