Concert pascal
MOPAN Suceava

Oprite în martie 2020, filmările la a șasea serie din îndrăgitul serial Peaky Blinders au fost reluate la începutul acestui an, astfel încât este de așteptat ca acesta să fie difuzat în prima parte a lui 2022, deși nu sunt informații oficiale în acest sens.

Aceste presupuneri sunt întărite de faptul că producătorul Steven Knight și o parte din distribuție au lăsat să scape unele detalii despre cea de-a șasea serie Peaky Blinders, cum ar fi momentul în care va fi plasat, ce evenimente istorice vor fi incluse și faptul că va fi ultimul sezon, urmând ca povestea să continue într-o altă formă.

Este plauzibil termenul 2022 pentru lansarea seriei? Ce spun producătorii

Caryn Mandabach, producătorul executiv al serialului, a confirmat că filmările se desfășoară pe repede înainte în condiții stricte de siguranță și că toată lumea este concentrată pe finalul acestei povești care a început în 2013.

La rândul său, Tommy Bulfin, producător executiv pentru BBC a declarat: „Suntem foarte încântați că filmările pentru Peaky Blinders au început și suntem atât de recunoscători tuturor pentru toată munca depusă pentru ca acest lucru să se întâmple”.

Paul Anderson, interpretul lui Arthur Shelby, într-o postare pe Instagram, a mulțumit fanilor pentru așteptare, i-a asigurat că revederea va avea loc în curând și că va merita.

Sunt, așadar, suficiente motive pentru ca 2022 să fie anul în care vom afla cum se va termina aventura familiei Shelby. Cei care nu mai au răbdare până atunci pot afla cum merg afacerile acestora cu jocurile de noroc urmărindu-le aventurile din slotul online Peaky Blinders, lansat de Pragmatic Play în august 2020. Jocul a prins bine la publicul amator de astfel de distractii fiind inclus in toate topurile cu aparate online inspirate din filme.

Se va încheia povestea familiei Shelby în acest sezon?

Deși, înainte de lansarea sezonului 5, Steven Knight spunea că are nevoie de încă două sezoane pentru a valorifica toate ideile pe care le avea, următorul sezon va fi, cu siguranță, ultimul. Chiar creatorul acestei serii a confirmat acest lucru:

,,Peaky s-a întors în forță. După întârzierea neprogramată a producției din cauza pandemiei, găsim familia în pericol extrem și miza nu a fost niciodată mai mare. Credem că aceasta va fi cea mai bună serie dintre toate și suntem siguri că fanilor noștri uimitori le va plăcea. În timp ce serialul TV se va încheia, povestea va continua sub o altă formă”.

La ce ne putem aștepta în ultimul sezon Peaky Blinders

Primul episod din acest sezon se va numi Black Day și va începe cu scena care a marcat finalul sezonului 5: un câmp acoperit de ceață și Tommy țipând cu un pistol la tâmplă. Dacă mulți dintre fani se temeau că acesta s-a sinucis, toate informațiile despre serial confirmă prezența acestuia în ultima parte.

Producătorii au menționat că tema principală a acestui sezon va fi lupta lui Tommy împotriva nazismului în ascensiune. El nu îl va avea ca adversar doar pe Mosley. Conform afirmațiilor regizorului Anthony Byrne, va apărea un nou personaj feminin care împărtășește ideologia lui Oswald Mosley, dar care este mult mai incisiv și mai crud.

Printre speculațiile legate de ce va urma este și aceea că Linda Shelby, împușcată de mătușa Polly în sezonul 5, va reapărea și va avea un rol major în viitoarele întâmplări.

O schimbare de atitudine din partea producătorilor ar putea fi prezența în serial a unor vedete internaționale. Într-un interviu pentru The Guardian, Steven Knith mărturisea că această politică este posibil să fie abandonată deoarece mai multe vedete s-au arătat interesate de o colaborare: Brad Pitt, Snoop Dog sau Imelda Staunton.

După ce acțiunea s-a mutat în diverse orașe, pe măsură ce creștea puterea și influența familiei Shelby, se pare că în sezonul 6 cele mai multe întâmplări vor avea loc în Birmingham, semn că Tommy și ai lui vor fi în defensivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava