În urma analizei făcute duminică, 10 ianuarie 2021, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava s-a hotărât prelungirea suspendării activității de examinare la proba practică a candidaților care erau programați în ziua de luni, 11 ianuarie 2021, pentru categoriile A, C, C+E și D (10 candidați), urmând ca aceștia să fie reprogramați la o dată ulterioară, a anunțat Prefectura Suceava printr-un comunicat de presă. În comunicat se precizează că în ceea ce privește categoria B examinările se vor desfășura în condiții normale pentru toți cei 60 de candidați înscriși la examinare pentru data de 11 ianuarie 2021.

”În acest weekend s-au recuperat și examinările care au fost suspendate în data de 4 ianuarie 2021, pentru toate categoriile, respectiv 60 pentru categoria B, precum și 10 pentru profesioniști. Reamintim că examinarea unui candidat pentru cat. B durează minim 25 de minute și minim 45 de minute pentru categoriile C, C+E și D.

Instituția Prefectului Suceava a făcut toate demersurile pentru a identifica atât prin solicitări la nivelul Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, cât și la nivelul IPJ Suceava personal în vederea delegării la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor în vederea asigurări continuității acestuia. Până în prezent au fost identificați doi agenți de poliție și doi ofițeri de la IPJ Suceava care și-au dat acordul pentru a fi delegați la SPCRPCÎV Suceava și a căror documente au fost înaintate la DRPCÎV în vedere încadrării, precum și 3 examinatori din cadrul Direcției Generale care vor activa în cursul săptămânii viitoare la Suceava. În ziua de luni, 11 ianuarie 2021, examinările se vor desfășura cu un număr de 4 examinatori. Totodată facem precizarea că în funcție de disponibilitatea examinatorilor, vom depune toate eforturile ca toți candidații rămași neexaminați în zilele de 5-8 ianuarie 2021,  să fie reprogramați în zilele de sâmbătă și duminică, 16-17 ianuarie 2021. În acest context, candidații programați pentru aceste zile urmând să fie anunțați prin intermediul instructorilor, respectiv a școlilor de șoferi imediat ce vom avea certitudinea numărului de examinatori ce pot lucra în zilele de weekend”, se mai spune în comunicatul Prefecturii Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava