MOPAN Suceava

Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 3 Fălticeni, juristul Ovidiu Donţu, împreună cu primarul acestui municipiu, Cătălin Coman, s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu peste cinci sute de fălticeneni din toate carierele oraşului. În cadrul discuţiilor cu Ovidiu Donţu, locuitorii municipiului Fălticeni i-au prezentat acestuia problemele pe care le au, cea mai mare parte fiind legate de nivelul de trai al populaţiei. Donţu a precizat că marea majoritate a fălticenenilor cu care a discutat au reclamat deprecierea dramatică a calităţii vieţii, din ultimii patru ani de guvernare portocalie. Candidatul USL pentru funcţia de senator în colegiul nr. 3 Fălticeni a mai precizat că cetăţenii cu care s-a întâlnit i-au cerut ca după ce ajunge în Parlament „să le transmită celor de la guvernare şi în special primului ministru, Victor Ponta, să înceapă procedura de schimbare a Constutuţiei, unde să se prevadă clar că nici un român nu poate ajunge să moară de foame, iar cei care au jefuit ţara, să fie aspru pedepsiţi”. De asemenea, fălticenii i-au spus lui Ovidiu Donţu că o problemă care trebuie rezolvată este „schimbarea preşedintelui Băsescu”, precizând că acesta „nu-l lasă pe Ponta să facă treabă pentru bunăstarea românilor”.

 

Cetaţenii din comuna Vadu Moldovei: “Votăm candidaţii USL, pentru bunăstarea comunei noastre!”
Pe de altă parte, în Vadu Moldovei, cei doi candidaţi USL, Ovidiu Donţu pentru Senat şi Ion Stan pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 5 Dolhasca – Mălini, au fost prezenţi în mai multe sate ale acestei comune. La Dumbrăviţa, candidaţii USL au fost primiţi de circa două sute de persoane care le-au cerut celor doi să-i sprijine în reabilitarea drumurilor comunale, construcţia unui cămin, precum şi crearea oportunităţilor pentru apariţia de noi locuri de muncă în mediul rural.


Ajunşi în Nigoteşti, candidaţii USL au primit solicitări din partea cetăţenilor pentru mărirea pensiilor şi a ajutoarelor de stat, oamenii spunând că zona în care trăiesc „a fost uitată de guvernarea pedelistă şi de administraţia judeţeană condusă de Flutur”.
Nu în ultimul rând, la căminul cultural din Vadu Moldovei, pentru 400 de persoane au venit la întâlnirea cu Ovidiu Donţu şi Ioan Stan. În cadrul discuţiilor, locuitorii din Vadu Moldovei le-au transmis celor doi lideri USL necesitatea unor finanţări serioase pentru infrastructura comunei, solicitându-le şi soluţii pentru problemele sociale cu care se confruntă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava