Concert pascal
MOPAN Suceava

Conducerea PSD Rădăuţi a validat în mod oficial candidatura lui Nistor Tătar pentru funcţia de primar al municipiului, la alegerile care vor avea loc anul viitor. Decizia a fost luată de Biroul Permanent al Organizaţiei PSD Rădăuţi, întrunit în şedinţă miercuri seara. Anunţul oficial a fost făcut joi, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat liderul PSD Rădăuţi, Nistor Tătar, şi vicepreşedinţi ai filialei. Decizia din Biroul Permanent al PSD Rădăuţi cu privire la candidatura lui Nistor Tătar a fost luată cu unanimitate de voturi, urmând ca decizia să fie înaintată spre validare conducerii judeţene a partidului. De precizat că în discuţiile avute în şedinţa social democraţilor rădăuţeni, lui Nistor Tătar i s-a transmis să nu renunţe la această candidatură în favoarea altcuiva, având susţinerea totală a membrilor de partid pentru câştigarea funcţie de primar.
În ceea ce-l priveşte pe Nistor Tătar, care este directorul SC Servicii Comunale Rădăuţi, acesta a precizat în mod clar că nu va renunţa la candidatură, şi că urmează să fie întocmit programul electoral cu care se va prezenta în faţa rădăuţenilor. „Va urma o campanie electorală în condiţii civilizate, nu cu atac la persoane, ci cu fapte, totul împreună cu membrii partidului din Rădăuţi. Vom veni cu un program electoral la obiect, nu cu aberaţii, cum ar fi înfiinţarea unei episcopii, sau că aducem echipa de fotbal în Liga Naţională. Vom veni cu lucruri concrete care să fie în folosul rădăuţenilor, atât pentru cei mai în vârstă, cât şi pentru cei tineri”, a spus Nistor Tătar. El a adăugat că PSD Rădăuţi va organiza în perioada următoare un sondaj, prin care rădăuţenii vor fi consultaţi inclusiv pentru a vedea ce îşi doresc a se realiza în municipiul în care trăiesc în următorii ani. „Ştiu că alte partide şi-au făcut deja unele sondaje. Şi pe surse cunoaştem o parte din rezultate, care ne sunt favorabile nouă. Probabil peste vreo trei săptămâni vom face şi noi un sondaj, prin care vrem să vedem inclusiv ce îşi doresc oamenii să se facă în Rădăuţi în următorii patru ani, şi vom ţine cont de răspunsuri în realizarea programului nostru electoral”, a mai precizat liderul PSD Rădăuţi.
La rândul său, vicepreşedintele PSD Rădăuţi şi actualul primar al municipiului, Bogdan Loghin a subliniat că Nistor Tătar are tot sprijinul organizaţiei pentru această candidatură. „Îl sprijin pe domnul Nistor Tătar la fel cum mă sprijin şi el pe mine. Trebuie spus că în şedinţă s-a precizat faptul că decizia Biroului Permanent al PSD Rădăuţi cu privire la candidatura domnului Nistor Tătar ar trebui luată în seamă, pentru că aici suntem ca într-o familie, muncim împreună şi la bine şi la greu. Şi ar fi greu să vină cineva din afara organizaţiei pentru a candida”, a spus Bogdan Loghin.
În cadrul şedinţei de miercuri seara a conducerii PSD Rădăuţi s-a mai evidenţiat faptul că o eventuală candidatură a consilierului judeţean Constantin Boliacu nu poate fi luată în calcul, având în vedere că acesta nu este membru al organizaţiei rădăuţene. De asemenea, nu s-a discutat nici despre candidatura pentru funcţia de primar în Rădăuţi a omului de afaceri Gabriel Sandu, având în vedere că nu este membru al filialei locale.

Candidatura lui Nistor Tătar pentru Primăria Rădăuţi a fost validată în mod oficial de filiala locală a PSD, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava