• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Liderul PSD Victor Ponta, care candideză pentru funcţia de preşedinte al România, a fost susţinut pentru această funcţie de primarul Sucevei, Ion Lungu, în cadrul unor acţiuni care au avut loc în cartierul Burdujeni. Lungu a fost prezent duminică în cartierul Burdujeni alături de liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD; senatorul Ovidiu Donţu, dar şi de vicepreşedintele social democraţilor suceveni, consilierul local Tiberius Brădăţan. La începutul acţiunilor de duminică, Nechifor, Lungu, Brădăţan şi Donţu s-au închinat şi au participat la slujba religioasă oficiată la Biserica Sf. Andrei din Burdujeni. După slujbă, Ion Lungu şi liderii PSD Suceava s-au deplasat şi la Catedrala Ortodoxă Naşterea Domnului, acolo unde preotul paroh a ţinut să evidenţieze ajutorul guvernamental primit săptămâna tercută, în valoare de cinci miliarde de lei vechi, sumă care va fi folosită pentru finalizarea lucrărilor la acest lăcaş de cult. Nu în ultimul rând, Nechifor, Donţu, Brădăţan şi primarul Ion Lungu au participat şi la slujba religioasă oficiată la Biserica Sf. Cruce din cartierul Obcini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava